O nama

O Gromelu

Od elektroinstalacijskih radova preko cijele Hrvatske do tvrtke sa distribucijom elektromaterijala svjetskih kompanija.

Obiteljska smo tvrtka koja uspješno posluje 28 godina na hrvatskom tržištu u vlasništvu Josipa Lackovića.
Svoju povijest započinjemo u gradu Jastrebarskom 50-tih godina, na temeljima kada je Josip Lacković, otac sadašnjeg vlasnika počeo baviti električarskim poslom. Obitelj Lacković u Jaski su uvijek povezani bili sa elektrikom. Tijekom dugog niza godina Josip je radio sa ocem te naslijedio kvalitetnu poslovnu etiku za poslovanje, te se i sam odvažio na korak naprijed i otvorio vlastiti obrt 01.06.1977 godine. Kako je s vremenom tehnologija napredovala, Josip se početkom 1990. godine zaputio na rad u Njemačku gdje je naučio drugačiji način poslovanja. Nakon novih saznanja i vještina koje je stekao u inozemstvu sa kolegama u Hrvatskoj je zaključio da bi to bilo interesantno i hrvatskom tržištu, te odlučio osnovati društvo sa ograničenom odgovornošću. Naziv Gromel dao je jer je u tome periodu radio na izradi gromobrana, po čemu smo dobili prepoznatljivo ime. Znanje koje je naslijedio od oca prenio je u svoje poslovanje, te u vremenskom roku ispunjavao obveze prema dobavljačima i stekao uzajamno povjerenje, koje je bilo od znatne važnosti za uspjeh. Tijekom razvoja orijentirani smo uvijek bili na visokokvalitetne proizvode i širok asortiman proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta Vama na usluzi!

Naša primarna djelatnost tvrtke su veleprodaja i maloprodaja elektroinstalacijskog materijala za stambene, industrijske i poslovne objekte. Dugogodišnje prisustvo na hrvatskom tržištu rezultiralo je da smo prepoznatljiv distributer i sinonim za vrhunsku kvalitetu, dugotrajnost i sigurnost. Zastupnici smo za poznate svjetske brendove kao što su Dietzel Univolt, Eaton, Eurocable, Hager, Haupa, Legrand, Metalis, OBO Bettermann, TELE-FONIKA Kable S.A. (TF Kable) i Waskönig + Walter. Gromel je suvremeno organizirana tvrtka koja se uspješno prilagođava tržištu.

Proizvodi

Naš prodajni asortiman obuhvaća sve što je potrebno za izgradnju objekta „od temelja do krova“ kao što su sustavi podnih instalacija, razvodnih ormarića, zaštitnih strujnih sklopki i osigurača, instalacijskih cijevi i kanala, svih vrsti električnih kabela i vodova, program kompaktnih prekidača snage, razne programe prekidača i utičnica, audio/video portafonskih sustava, sustave za zaštitu od prenapona i udara munje kao i još mnoga rješenja za Vaše potrebe i želje.
Proizvodi koje nudimo svojim Kupcima su proizvodi visoke kvalitete. Tvrtka konstantno širi paletu svojih proizvoda.

Misija

Dugogodišnjom tradicijom, kvalitetom i znanjem naših zaposlenika prepoznati i zadovoljiti potrebe potrošača iz naše bogate ponude kroz kontinuirani razvoj prateći najnovije svjetske trendove.

Vizija

Naša vizija je da budemo prepoznatljiva, značajna, efikasna i moderna regionalna tvrtka usmjerena na vrhunsku uslugu i kvalitetu proizvoda, potrošače i zaposlenike.

Naše vrijednosti
Kupac u središtu pažnje

  1. Predani smo brizi i razumijevanju za naše klijente
  2. Fleksibilni smo i kreativni na potrebe naših klijenata
  3. Izvrsnom uslugom postajemo prvi izbor naših poslovnih partnera

Etika poslovanja
  1. Stručnjaci smo u svom poslovanju
  2. Konstantno ulažemo u znanja i vještine
  3. Pouzdan i siguran smo poslovni partner
  4. Prakticiramo timski rad u poslovnoj organizaciji
Rezultati
  1. Na domaćem tržištu smo pri samom vrhu vodeća kompanija
  2. Posvećeni smo ispunjenju obećanja i obveza prema našim klijentima
  3. Naši poslovni partneri uz nas su dugi niz godina čime potvrđujemo svoju postojanost i kvalitetu